Cupa Mărțișorului” la înot

Comuna Dumbrăveni a găzduit, zilele trecute, Cupa Mărțișorului la înot. La competiția organizată în noul bazin de înot din localitatea suceveană au participat peste 160 de sportivi din România, Ucraina și Republica Moldova.

Cupa Mărțișorului la înot a fost organizată pe 2 și 3 martie, noul bazin din comuna suceveană Dumbrăveni. La competiții au participat peste 160 de sportivi de la cluburi din Chișinău, Cernăuți, Suceava, Fălticeni, Iași, Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc.

„Este o competiție de verificare, unde spre bucuria noastră avem invitați internaționali, de data asta au răspuns chemării și colegii din Moldova.
Avem școala sportivă 8 din Chișinău, două cluburi din Cernăuți, Active Cernăuți și Elite Cernăuți, sportivi din Fălticeni, din Iași, din Gura Humorului, două cluburi din Câmpulung, Suceava și proaspăta sau tinerii copii din Dumbrăveni, care spre bucuria noastră vor urca pe podium pentru prima dată în probe individuale.
Mă bucur foarte mult pentru această realizare. Competiția este de mult mai mare anvergură. Avem aproape 170, 168, 167 de copii
în bazin, organizarea este excelentă, părinții i-am pus separat, pot să urmărească și ei concursul.
În primul rând este o formă de promovare extraordinară, atât la nivel local cât județean. Și în ultima perioadă din ce în ce mai mulți copii după concursul din decembrie, chiar dacă e frig afară, e perioada rece, au venit să înoate să învețe tainele înotului, ne bucurăm să-i ghidăm și așteptăm din ce an ce mai mulți.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close