Festivalul Național de Minihandbal

CSU Suceava și Asociația Județeană de Handbal Suceava au organizat Festivalul Național de Minihandbal masculin pe Zona Moldovei. Turneul s-a adresat copiilor născuți în anul 2013 și mai mici și s-a desfășurat în sala de sport a Școlii Gimnaziale “Ion Creangă” din Suceava.

CSU Suceava și Asociația Județeană de Handbal Suceava au organizat turneul pe zona Moldovei din cadrul Festivalului Național de Mini Handbal Masculin. Competiția se adresează în acest an copiilor născuți în anul 2013 și mai mici. În sala de sport a Școlii Gimnaziale Ion Creangă au fost prezente șapte echipe.
Este vorba despre CSU Suceava 2013 cu antrenor Loredana Barbă, CSU Suceava 2014 antrenor Emil Huțuleac, LPS Suceava cu antrenor Răzvan Bernicu, ACS Vicov Elite Vicovu de Jos cu antrenor Sandu Zubaș, Școala Generală numărul 1 Săveni, antrenor Gabriela Răducanu, Preventis Iași cu antrenor Mihai Timofte și LPS Roman, antrenor Andreea Creangă.
Arbitrajul a fost asigurat de șase componențe a echipei de tineret de la CSU Suceava. Este vorba despre Iulian Roșu, Alexandru Focșăneanu, Alexandru Reuț, Emanuel Șerban, Codrin Dascălu și Răzvan Râpă.
Cele șapte echipe au jucat în sistemul fiecare cu fiecare fără a se ține scorul. La final, toți micii handbaliști, au primit diplome de participare. Iată ce a declarat antrenoarea Loredana Barbă.
Toți copiii au îmbrăcat echipamentele sportive cu nerăbdare și sete de joc. Ne-am bucurat să vedem că, de la mic la mare, au reușit să arate ce știu mai bine, să joace handbal cu reguli, cu fair play și cu motivație, sub îndrumarea antrenorilor care le-au fost alături. Mulțumim echipelor care au acceptat invitația și au reușit să ajungă la Suceava. Mulțumim și arbitrilor care au reușit să-i țină în frâu pe cei mici, a transmis Loredana Barbă.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close