Despre afaceri … și alte taxe. Cum știe FISC-ul ce bani ați încasat din platformele digitale?

Platformele digitale au obligația să raporteze statelor în care își desfășoare activitatea per-soanele fizice sau juridice care încasează venituri prin intermediul lor. DAC7 este o declarație care va fi utilizată de statele europene prin intermediul FISC-ului, pentru a crește gradul de conformare la plată. Așa, organismul fiscal va ști cât ați încasat de la platforme de ridesha-ring sau de rezervări, dacă desfășurați activități de aceste tipuri. Doar în domeniul ridesha-ring, ANAF a descoperit o evaziune fiscală de nouă milioane de lei și a întocmit plângere pe-nală. Până pe 25 mai 2024 se depune declarația unică la ANAF.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close