George Simion a anunțat candidatul AUR la președinția CJ Suceava

Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, este candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Suceava. Anunțul a fost făcut de președintele partidului George Simion. Candidatul AUR pentru Primăria Suceava urmează să fie anunțat luna aceasta.

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a anunțat în mod oficial că primarul Comunei Bosanci, Neculai Miron,
este candidatul partidului pentru președinția Consiliului Județean Suceava la alegerile de anul acesta. Neculai Miron se află la al doilea mandat de primar și este membru PNL. În primul mandat a candidat din partea ALDE.

„O să începem astăzi cu candidatul nostru la președinția Consiliului Județean. Dacă alegerile sunt pe 9 iunie, ceva previzibil, domnul primar Miron, care în toată această perioadă ne-a fost alături și a fost atașat de valorile AUR, va câștiga această luptă și cred eu că în județul Suceava o să fim favorizați de această idee neconstituțională și năstrușnică a lui Nicu și Marcel de a lovi în AUR. Să vedem cine va vota cu PSD-ul, având în vedere că vor avea liste comune cu PNL-ul, să vedem cine din simpatizanții PNL va pune ștampila pe lista aceea comună și cum se vor împărți. Oricum aici la Suceava lucrurile erau de mult știute, practic era o listă comună, Flutur-Stan, doar că apăreau separat pe buletinele de vot și teoretic au sedii separate. Noi vrem să facem opoziție. Nu am venit să facem blaturi. Ne-or vota românii, nu ne-or vota, ne-or vota sucevenii, nu ne-or vota, vom vedea. Dar avem datoria unei lupte corecte. Și de aceea primul lucru pe care l-am apreciat la domnul primar Miron este corectitudinea. Va fi lovit în următoarele săptămâni și sper să fie un pugilist tenace care să lovească mai mult decât încasează.”

„Eu sunt absolvent al unei facultăți de teologie pastorală, deci am activat ca director în două societăți comerciale înainte de a fi primar. Am fost director la două societăți comerciale de anvergură, am intrat ca primar, sunt primar la al doilea mandat. Acum actualmente sunt masterand la Facultatea de Drept și Administrație Publică la Universitatea din Suceava. Pe specialitatea management în administrarea europeană. Cred că mă descurc destul de bine, sunt dat ca exemplu. Acum la facultate am fost prezent la toate cursurile, până în prezent, cu excepția unui curs în care am fost plecat la București cu probleme administrative. Deci cred că trebuie să avem capacitatea, trebuie să avem viziune în administrația publică, trebuie să avem strategii, pentru comunitățile pe care le conducem și în special pentru județul Suceava. Știți prea bine corupția care există acum la nivelul județului Suceava, știți prea bine funcțiile publice cum sunt ocupate în județul Suceava, de aceea nu este profesionalism, de aceea nu este transparență.”

George Simion a mai declarat că luna aceasta va fi desemnat și candidatul AUR pentru primăria municipiului Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close