Florile de 8 martie au cucerit orașul. Lalelele și trandafirii, cele mai căutate

Forfotă mare de la prima oră a dimineții. Nu oricare dimineață, ci a zilei de 8 Martie. Goana după cele mai proaspete și frumoase flori a cuprins tot orașul, iar florăriile au fost pline de arome îmbietoare și culori vibrante. Într-un adevărat spectacol al primăverii, florile de toate felurile, de la cele delicate ale primăverii până la minunații trandafiri, s-au arătat în toată splendoarea, așteptând să aducă bucurie și emoții femeilor dragi din viața noastră.

Florăriile s-au pregătit pentru acest eveniment cu aprovizionare din plin, oferind o gamă variată de opțiuni pentru toate gusturile, preferințele și buzunarele. De la buchete elegante, aranjamente sofisticate, până la buchete cu flori de primăvară proaspăt apărute, clienții au avut de unde alege.

De la primele ore ale dimineții, cumpărătorii au invadat florăriile în căutare de surprize florale pentru femeile din viața lor. Nebunia specifică acestei zile speciale s-a simțit în tot orașul, iar atmosfera a fost plină de entuziasm și bucurie.

Putem doar să ne imaginăm ce emoții și povești s-au ascuns în spatele fiecărui buchet oferit în această zi specială. Sperăm că 8 martie a fost o zi a bucuriei pentru femei, dar și pentru cei dragi lor.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close