Boxerii suceveni, pe podium la Naționalele de juniori

Boxerii suceveni s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național pentru Juniori. Constantin Vodă, de la CSM Suceava, a câștigat argintul, iar Șerban Stoica, de la CSM Suceava, și Iulian Buletică, de la ACS Șomuz Fălticeni, au luat bronzul.

Campionatul Național de Box pentru Juniori s-a desfășurat la Drobeta Turnu Severin. Pugiliștii de la CSM Suceava pregătiți de Andu Vornicu s-au întors cu două medalii de la această competiție. Constantin Vodă a câștigat argintul la categoria 46 de kg, iar Șerban Stoic a luat bronzul la categoria 48 de kg. Cei doi au fost campioni naționali de cadeți în 2023.

Fiind în primul an de juniorat, rezultatele sunt pe măsură. Vă dedicăm vouă celor care ne susțineți moral aceste medalii, cât și persoanelor care fac posibilă supraviețuirea secției de box în orașul nostru.
A transmis antrenorul Andu Vornicu pe pagina personală de Facebook. La competiția din Oltenia, Iulian Buletică, sportiv antrenat de Vasile Nistor la ACS Șomuz Fălticeni, a câștigat medalia de bronz la categoria 57 de kg.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close