Șoimii Gura Humorului, noul lider al Ligii a 4-a

Șoimii Gura Humorului a revenit pe primul loc în Liga a 4-a la fotbal. Humorenii au câștigat la “masa verde” meciul cu Bucovina II Rădăuți și au profitat de înfrângerea fostului lider Juniorul Salcea pe terenul celor de la Bradul Putna, scor 2-1.

Bradul Putna a schimbat liderul în Liga a IV-a după ce a câștigat pe terenul din Frătăuții Noi în fața celor de la Juniorul Salcea cu scorul de 2 la 1. Echipa condusă de Dumitru Bâru a deschis scorul prin Cosmin Coroamă. Constantin Ferariu a restabilit egalitatea cu o execuție spectaculoasă din lovitură liberă. Cosmin Coroamă a reușit dubla, stabilind scorul final la 2 la 1 în favoarea echipei din Putna.
Scorul primei etape a returului a fost realizat de Viitorul Liteni, care a câștigat la Câmpulung Moldovenesc cu 1 la 9. În celelalte meciuri s-au înregistrat următoarele rezultate: Moldova Drăgușeni – Recolta Fântânele 1 la 2.

Forestierul Frumosu – Progresul Frătăuții Vechi 1 la 2. Bucovina Dărmănești – Minerul Iacobeni 2 la 1. Sporting Poieni Solca – Șomuzul Preutești 0 la 0. Și Bucovina Doi Rădăuți – Șoimii Gura Humorului 0 la 3 la masa verde. Juniorul Suceava a stat în această etapă. La barajul de promovare în Liga a III-a, care este programat pe 16 și 23 iunie, campioana județului Suceava va întâlni campioana județului Vaslui.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close