”Mama”, expoziție cu vânzare la Galeria Zamca

La Galeria de Artă “Zamca”, zeci de artiști, atât amatori, cât și consacrați, și-au expus operele în cadrul expoziției intitulate “Mama”. Lucrările – picturi, desene, bijuterii, obiecte lucrate manual – sunt de vânzare, iar expoziția poate fi vizionată până pe 14 martie.

Vernisajul a avut loc pe 8 martie, oferind publicului o atmosferă plăcută și familială. Expoziția a explorat tematica mamei prin culori vibrante și tehnici variate, oferind o adevărată alegorie a feminității. Publicul prezent a avut ocazia să admire creațiile artistice și să interacționeze cu artiștii, contribuind la o zi de 8 martie bogată în frumusețe și bucurie. Evenimentul a adunat oameni de toate vârstele, inclusiv copii, părinți și bunici. Au fost oferite flori de primăvară, iar atmosfera a devenit o adevărată sărbătoare plină de culoare și mireasmă. Expoziția a fost apreciată pentru diversitatea și calitatea lucrărilor expuse.

„Aceste lucrări transmit foarte multă putere, puterea femeilor, puterea de a elimina orice obstacol din viață pentru a-și îndeplini scopul.
Avem și aici, într-adevăr, un mic artist, Ezra, care a adus și el un pinguin în desen, într-adevăr, și el la fel de multă putere.
Iar această expoziție înmagazinează lucrări de ale femeilor, mame, artiste, cât și a unora dintre copiii lor. Pentru că știm prea bine, așchia nu sare departe de trunchi. Iar e atât de minunat să vezi cum, de exemplu, mama lucrează în acoarelă sau în ulei pe pânze.
Are o anumită tehnică, un anumit stil, un anumit subiect tematic preferat. Și inevitabil copilul preia de la mamă.”

„E o confraternitate a doamnelor aici, sau 20 de doamne și 16 copii. Deci, iată, 63 de lucrări sunt aici. Deci, nu-i puțin lucru. Aici este mâna lui Delia. Delia, care este elementul feminin din binomul ăsta al nostru, știi, eu curator și ea critic, știi. Și e cunoscută, a știut să abordeze, știu, momentul. Și cine nu vrea să se manifeste într-o lume și așa cu prea puține spații de expunere.”

Evenimentul a inclus și momente artistice, precum recitaluri de poezie și dans, completând astfel experiența culturală oferită de expoziție. Lucrările expuse sunt puse în vânzare, oferind oportunitatea iubitorilor de artă să ducă acasă o bucată din acest univers creativ.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close