George Șoldan despre fotbalul sucevean: un meci pierdut din cauza lipsei de viziune

Fotbalul sucevean se confruntă cu o criză majoră, marcată de desființarea echipei Foresta Suceava și lipsa unei infrastructuri adecvate. Deputatul PSD George Șoldan critică vehement administrația liberală pentru lipsa de viziune și inacțiune, iar ca soluții vede implementarea unei strategii ample pentru sportul sucevean, cu accent pe construirea unui stadion nou, colaborarea interinstituțională și identificarea surselor de finanțare.

Stadionul Areni, inaugurat în 1963, este o relicvă unei epoci apuse o imagine tristă a dezinteresului administrației locale pentru fotbalul sucevean atrage atenția deputatul George Șoldan, care, într-un comunicat de presă, adaugă următoarele. ”Da, e nevoie de un stadion nou și modern în Suceava, nu de un teren de antrenament, domnule Lungu, cum e cel cu 500 de locuri pe care îl tot prezentați drept noul stadion”, declară deputatul PSD, care critică vehement lipsa de viziune a conducerii liberale.
După ani de agonie în Liga 3-a, echipa Forestei Suceava s-a desființat. ”Suceava merită mai mult, suporterii merită mai mult”, a transmis deputatul Șoldan prin același comunicat de presă și a subliniat necesitatea revitalizării sportului local. Mai mult a acuzat inacțiunea și lipsa de viziune din ultimii 20 de ani, care au privat Suceava de o infrastructură sportivă adecvată și au împiedicat dezvoltarea fotbalului sucevean. La Suceava nu, de ce? Pentru că interesul a fost altul decât binele fotbalului sucevean”, acuză George Șoldan, care concluzionează. ”Meciul din teren e gata, s-a fluierat finalul. Sper că cei vinovați să răspundă într-un fel sau altul”.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close