Ambasadoarea SUA, vizită oficială la Suceava

La Consiliul Județean Suceava, Gheorghe Flutur a avut o întrevedere cu Excelența Sa Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA în România, care zilele acestea se află într-o vizită în județul Suceava. Vizita este prilejuită de deschiderea expoziției „Noi, Poporul: 25 de ani de Parteneriat Strategic”. La primele ore ale dimineții s-a întâlnit și cu primarul Sucevei, Ion Lungu.

Expoziția Noi Poporul 25 de ani de parteneriat strategic este organizată pentru a aniversa un sfert de secol de parteneriat strategic
între România și Statele Unite ale Americii, conformă președintelui Consiliului Județean Suceava. Județul Suceava este pregătit să se implice în parteneriatul româno-american.

În cadrul întâlnirii am prezentat oportunitățile în perspectiva dezvoltării unui parteneriat economic Suceava-Statele Unite ale Americii, bazat pe turism, cultură, mediul de afaceri. Parteneriatul strategic a marcat înscrierea țării noastre pe un drum al consolidării, bunăstării vieții economice, democrației, cimentat odată cu aderarea la NATO și Uniunea Europeană, a concluzionat Gheorghe Flutur.
Conform contului său de X fostul Twitter, ambasadoarea Statelor Unite ale Americii în România a călătorit către Suceava cu trenul.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close