Bucovina Rădăuți a rămas pe primul loc

Bucovina Rădăuți a câștigat meciul disputat pe terenul echipei CSM Vaslui cu 0-2. Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, formația antrenată de Ovidiu Murariu se află pe primul loc în Seria I a Ligii a 3-a.

Bucovina Rădăuții a rămas pe primul loc în clasamentul seriei I a Ligii a III-a după ce a câștigat sâmbătă pe terenul celor de la CSM Vaslui, cu scorul de 0 la 2, într-un meci din penultima etapă a sezonului regulat. Echipa antrenată de Ovidiu Murariu s-a impus pe municipalul din Vaslui printr-o dublă semnată de Robert Ciobanu, în minutul 30 și 57. Șomuz Fălticeni a stat în această etapă ca urmare a retragerii din campionat a Viitorului Darabani. Foresta Suceava va fi exclusă oficial din competiție după ce nu s-a prezentat nici la meciul cu CSM Bacău.
În etapa a 17-a în seria I s-au mai disputat meciurile Aerostar Bacău-FC Bacău 0-1 și Știința Miroslava – Rapid Brodoc 2-0.
Ultima etapă a sezonului regulat programează duelul sucevan dintre Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni, sâmbătă de la ora 15.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close