George Șoldan: „Vin cu vești bune pentru suceveni”

Deputatul PSD, George Șoldan, a anunțat că procedurile pentru scoaterea la licitație a tronsonului Pașcani – Suceava al autostrăzii A 7 vor începe în lunile următoare. El a făcut declarația după ce a vizitat șantierul autostrăzii, de pe raza județului Vrancea, alături de premierul Marcel Ciolacu și Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Deputatul PSD, George Șoldan, a anunțat că a vizitat șantierul autostrăzii A7 de pe raza județului Vrancea, împreună cu premierul Marcel Ciolacu și ministrul transporturilor Sorin Grindeanu.

“În urma vizitei, parlamentarul Sucevean a declarat că luna viitoare vor fi demarate procedurile pentru scoaterea la licitație
a tronsonului Pașcani-Suceava al autostrăzii care va face legătura dintre nordul și sudul țării. A7 se apropie tot mai mult de județul Suceava și vin cu vești bune pentru suceveni. Procedurile pentru lansarea în licitație a contractelor pentru lucrările la A7, Pașcani-Suceava-Siret, vor începe în lunile următoare. Din discuțiile purtate cu Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, se estimează că procedurile vor fi inițiate chiar de luna viitoare pentru tronsonul Pașcani-Suceava, iar pentru celălalt segment, Suceava-Siret, în luna mai”, a declarat parlamentarul PSD.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close