Duel sucevean în ultima etapă din Liga a 3-a

Ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a 3-a la fotbal programează meciul direct dintre cele două reprezentante ale județului Suceava, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul Municipal din Rădăuți.

Ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a III-a la fotbal programează sâmbătă de la ora 15 pe stadionul municipal din Rădăuți, derbiul dintre cele două echipe sucevene rămase în competiție, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni. Gruparea fălticeneană mai are șanse matematice să prindă ultimul loc de playoff. Pentru asta, echipa antrenată de Daniel Stoica are nevoie de o victorie la Rădăuți, coroborată cu un rezultat de egalitate în meciul dintre FC Bacău și CSM Bacău.

În turul campionatului, cele două echipe au rămizat la Fălticeni, scorul 1 la 1. Rădăuțenii au deschis scorul prin Nedbai în minutul 52,
iar fălticenenii au egalat prin Asibei în prelungirile partidei. În cadrul etapei a 18-a, în seria I a Ligii a III-a, se vor mai disputa meciurile FC Bacău – CSM Vaslui și Rapid Brodoc – CSM Bacău.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close