Cupa României, faza județeană

La mijlocul acestei săptămâni s-au disputat meciurile din optimile de finală ale Cupei României la fotbal – faza județeană. În cea mai așteptată partidă a acestei faze, Juniorul Salcea a câștigat în fața celor de la Juniorul Suceava cu scorul de 2-1.

Viitorul Liteni s-a calificat fără emoții în sferturile fazei județene a Cupei României. În optimi, echipa condusă de Denis Maranda și Cătălin Holca a trecut în deplasare de Voința Zvoriștea, cu scorul de 10-0.

Golurile au fost marcate de Pelepco – 4, Codău – 3, Mitoșeriu, Maftei și Petru Răzlog. O calificare facilă a avut și Progresul Frătăuții Vechi, care a trecut pe teren propriu de Bucovina Dărmănești, cu scorul de 4-0, prin golurile înscrise de Ignătescu – 2, Lelcu și Burduja. În cel mai așteptat meci al acestei faze, juniorul Salcea a câștigat în fața celor de la Juniorul Suceava, cu scorul de 2-1. Golurile au fost înscrise de Malanca și Zamă, după ce oaspeții au deschis scorul prin Zaharie. Surpriza optimilor de finală a venit de la Mihoveni, unde Răleul a eliminat Minerul Iacobeni la loviturile de departajare și este singura echipă de Liga a V-a rămasă în competiție. Bradul Putna a câștigat de la Drăgușeni cu 3-2 prin reușitele semnate de Cosmin Coroamă – 2 și Pitic.

Recolta Fântânele s-a impus pe final pe terenul celor de la Juniorul Fălticeni, printr-o dubla lui Dobre Senciuc în timp ce Rarăul Câmpulung Moldovenesc a eliminat în deplasare formația Polul Nord Falcău, printr-un gol înscris de Badea. În ultimul meci din optimi, Șoimi Gura Humorului a trecut de Șomuzul Preutești la loviturile de departajare. După ce la finalul timpului regulamentar, scorul a fost 2-2.
Sferturile de finală din cadrul fazei județene a Cupei României vor avea loc pe data de 17 aprilie.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close