LPS Suceava, campioană județeană la ONSȘ

LPS Suceava s-a calificat la etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar cu echipa feminină de handbal – gimnaziu. Formația antrenată de Florin Ciubotariu a câștigat faza județeană a competiției, după s-a impus în finală cu scorul de 21-8 în fața reprezentantei Școlii “Bogdan Vodă” din Rădăuți.

LPS Suceava s-a calificat la etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar cu echipa feminină de handball gimnaziu. Formația antrenată de Florin Ciubotariu a câștigat faza județeană a competiției după ce s-a impus în finală cu scorul de 21 la 8 în fața reprezentantei școlii Bogdan Vodă din Rădăuți.

LPS Suceava a mizat la faza județeană pe următoarele jucătoare Daria Ilica, Alisia Roman, Ariana Râșca, Alexia Petruneac, Alexandra Păduche, Diana Ivan, Eratochiria Zic, Maria Gâtman, Ștefania Cunițchi, Ioana Balean, Emilie Solcan, Lidia Antipenco, Andreea Codreanu și Teodora Coroamă. Podiumul județean a fost completat de echipa școlii Pârteștii de Sus care s-a impus în finala mică în fața reprezentantei școlii numărul 1 din Vatra Dornei cu 15 la 13. Turneul zonal va avea loc în perioada 19-21 aprilie la Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close