Burlacu, convocat la lotul național U16

Tânărul fotbalist sucevean Sebastian Burlacu traversează cea mai bună perioadă din carieră. Jucătorul pregătit de Andrei Ițco la LPS Suceava a fost convocat la lotul național sub 16 ani al României și urmează să dea probe de joc la prim-divizionara italiană Hellas Verona.

Echipa națională de fotbal sub 16 ani a României va efectua în perioada 8-10 aprilie un stagiu de pregătiră centralizată la Buftea care va cuprinde și două meciuri amicale. Selecționerul țării noastre la această categorie de vârstă este fostul rapidist Nicolae Grigore. Obiectivul acestuia este calificarea la campionatul european sub 17 ani din 2025. Printre jucătorii convocați la această acțiune se numără și Sebastian Burla, un sportiv pregătit de antrenorul Andrei Ițco de la LPS Suceava.

Și în această dimineață am mai primit o veste frumoasă, o veste bună. Sebastian Burlacu va participa la un stagiu de pregătire cu două jocuri amicale în perioada 6-10 aprilie. Sperăm să-și facă treaba acolo și să reușească să-și îndeplinească visul.

În perioada 16-19 aprilie, Sebastian Burlacu va susține probă de joc la echipa de serie A Hellas Verona. Tânărul fotbalist Suceavan a mai fost testat recent de alte două formații italiene. FC Torino. Și Ternana.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close