LPS Suceava – CSM Galați: 35-24

Echipa de handbal Junioare 3 a Liceului cu Program Sportiv Suceava continuă parcursul perfect în Grupa Speranță a Campionatului Național. Miercuri, jucătoarele antrenate de Florin Ciubotariu și Iulian Dugan au obținut a treia victorie în tot atâtea meciuri disputate: 35-24 cu CSM Galați.

LPS Suceava a primit miercuri vizita celor de la CSM Galați într-un meci din cadrul etapei a patra a Campionatului Național de Handball Juniore 3 Speranță. Jucătoarele antrenate de Florin Ciubotariu și Iulian Dugan au dominat întâlnirea, au condus la pauză cu 16 la 9, iar în final au câștigat cu 35 la 24. Pentru gazde, Ilinca Lachman a marcat 9 goluri, Eratochiria Zic 6, Alexia Petruneac 4, Emilie Solcan 2,
iar Andreea Codreanu, Lidia Antipenko, Ioana Buta, Ștefania Cunițchi, Aiana Negru, Iulia Ailenei și Ioana Balan câte un gol.

La LPS Suceava au mai jucat Natalia Dumitraș, Teodora Coroamă, Alisia Roman și Diana Ivan. Tinerele handballiste sucevenei i-au dedicat victoria antrenorului Florin Ciubotariu. Fostul internațional a împlinit marți vârsta de 40 de ani. Lider în grupa Speranță la egalitate de puncte cu ProSport Focșani, LPS Suceava va juca în următoarea etapă pe terenul echipei CSȘ Călărași, miercuri 10 aprilie.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close