Gheorghe Flutur: ”Sunt omul vostru! Puneți-mă la treabă!”

Linia de start pentru PNL Suceava este pe plus pentru debutul campaniei electorale, anunță Gheorghe Flutur. Față de cei 54 de primari obținuți de Partidul Național Liberal în 2020, în 2024 PNL va pleca în cursă cu 61 de primari în funcție. Opt femei candidează pentru primării din partea PNL. Vicepreședinții pe care îi propune Gheorghe Flutur pentru Consiliul Județean Suceava sunt actualul său coleg, Niculai Barbă, și administratorul public al județului, Irina Vasilciuc.

Partidul Național Liberal se prezintă la start pentru campania electorală cu liste complete de consilieri locali, cu o listă completă de candidați la primării și cu listă completă la Consiliul Județean, iar eu mi-am anunțat și am fost validat în unanimitate să candidez la președinția Consiliului Județean Suceava. În mesajul său, Gheorghe Flutur a anunțat că față de cei 54 de primari obținuți de Partidul Național Liberal în 2020, în 2024 PNL va pleca în cursă cu 61 de primari în funcție.

În ultimele săptămâni am avut nouă intrări de noi primari în PNL și trei plecări. Au venit primari de la Broșteni, Pojorâta, Mănăstirea Humorului, Marginea. Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Brodina, Fântâna Mare, Salcea. Sigur că am avut și trei plecări. Ne prezentăm cu 61 de primari în funcție și foarte mulți candidați tineri pentru funcția de primar.

Vicepreședinții cu care actualul președinte de Consiliul Județean își propune să facă echipă în viitorul mandat sunt actualul vicepreședinte, Niculai Barbă și administratorul public al județului, Irina Vasilciuc.

Pentru vicepreședinte al Consiliului Județean pe care îi voi susține sunt Irina Vasilciuc, actualul administrator public al județului Suceava și Nicolae Bărbă, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava. Avem noutăți, personalități importante, tânăra, doamnă doctor pediatru Elena Tătăranu, șefa secției de pediatrie de la Spitalul Clinic Județean Suceava, profesorul universitar, doamna profesoară Otilia Clipa, un om de renume în Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, avocata Dana Mitrea, un recunoscut avocat în lumea suceveană,
sunt doar câteva dintre surprizele pe care le-am pregătit în noua listă de consilie.

La finalul mesajului său, Gheorghe Flutur le cere sucevenilor să îl judece după faptele pe care și-a pus amprenta, atât în județul Suceava, cât și în politica națională.

Merg la drum pentru voi, dragi suceveni. Am în suflet, pe buze, în minte, pe tălpile pantofilor, un kilometraj pregătit pentru dezvoltare,
pentru bunăstare și pentru siguranța dumneavoastră dragi suceveni. Sunt omul vostru. Puneți-mă la treabă!

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close