Vasile Rîmbu și-a anunțat echipa

Președintele organizației municipale Suceava a Partidului Social Democrat, Vasile Rîmbu, a anunțat echipa cu care va candida la Consiliul Local, la alegerile locale de pe 9 iunie 2024. Din echipa lui Vasile Rîmbu fac parte medici, economiști, farmaciști, antreprenori și profesori. Printre cele mai cunoscute persoane se numără cardiologul intervenționist Paul Turcoman, chirurgul ortoped Răzvan Bandac, directorul Colegiului Național „Ștefan cel Mare”, Dan Popescu, arhitectul Beni Atodiresei, fostul comandant al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ioan Crap și activistul Andrei Bacoș.

Președintele organizației municipale Suceava PSD Vasile Râmbu a publicat pe contul său de Facebook lista cu numele și profesiile persoanelor care fac parte din echipa cu care va candida la Consiliul Local la alegerile de pe 9 iunie.

Pe listă sunt 52 de persoane de la tineri până la pensionari. Printre cele mai cunoscute persoane se numără cardiologul intervenționist Paul Turcoman, chirurgul ortoped Răzvan Bandac, doctorul în științe medicale Dorin Achiței, economistul Ionuț Adomniței, profesorul Dan Popescu, directorul Colegiului Național Ștefan cel Mare din Suceava, arhitectul Beni Atodiresei, managerul Ioan Crap, fostul comandant al Inspectoratului de Poliție Suceava, activistul Andrei Bacoș, medicul veterinar Vasile Câmpan, profesorii Gabriela Cazac și Anca Tronciu, studentul Lorenzo Moisa, farmacista Doința Cocriș, precum și antreprenorii Dan Cușnir, Florin Olaru, Ovidiu Roznovan, Geniloni Sfeclă și Liviu Condurache. Amintim că Vasile Rîmbu este candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Suceava la alegerile de anul acesta.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close