O tânără antreprenoare a anunțat că îl susține pe Lucian Harșovschi

La doar câteva luni după ce a devenit consilier local în Consiliul Local Suceava din partea Pro România, tânăra antreprenoare Alexandra Harja Samsonescu a făcut un anunț important. În cea mai recentă ședință a Consiliului Local, ea a declarat că se alătură echipei PNL și că îl susține pe viceprimarul Lucian Harșovschi în competiția electorală pentru funcția de primar al Sucevei, la alegerile de pe 9 iunie. Tânăra a explicat că a luat această decizie din respect și responsabilitate pentru comunitatea suceveană.

Astfel, m-am alăturat echipei PNL și îl susțin pe Lucian Harșovschi ca și candidat de primar. Motivele care m-au determinat sunt clare și solide, astfel, mie îmi place dinamismul și energia cu care echipa PNL își realizează proiectele, împărtășesc valori fundamentale comune,
precum modernizarea Sucevei și totodată susținerea tinerilor, și astfel consider că împreună putem continua dezvoltarea Sucevei.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close