Blocul ”lamă” intră în renovare. Codul de vânt, aproape să producă un accident

Necesitatea modernizării blocului lamă din cartierul Areni al municipiului Suceava s-a dovedit o dată în plus. Pe durata codului de vânt de marți, bucăți de învelitoare de la blocul P1 de pe bulevardul 1 Mai s-au desprins, cu pericol să cadă de la mare înălțime. La fața locului au intervenit pompierii cu scara mecanică pentru a preîntâmpina un accident. În ceea ce privește clădirea, blocul lamă va fi anvelopat și vor fi modernizate sistemele de încălzire, instalațiile de furnizare a apei calde și de iluminat. O atenție deosebită se va acorda menținerii finisajului realizat cu mozaic care există pe faţada laterală a imobilului. Câștigătorul licitației este Comtransport Suceava, pentru o valoare 5,34 de milioane de lei, respectiv de peste un milion de euro, cu termen de realizare de 12 luni. Ordinul de începere a lucrărilor este 4 aprilie 2024.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close