Concert de Ziua Europei la Suceava

Suceava va sărbători Ziua Europei – 9 mai cu un spectacol care va cuprinde muzică populară, muzică ușoară și un foc de artificii. Spectacolul are scopul de a promova valorile europene după 17 ani de la aderarea României la familia europeană, într-o perioadă în care unele dintre aceste valori sunt puse la îndoială de o parte a populației României.

„Dacă Suceava se schimbă, și s-a schimbat la față, indiferent cât vrem să fim de cârcotași, se va schimba în continuare, acest lucru se întâmplă datorită fondurilor europene. Ca atare este, eu zic, normal să marcăm aici la Suceava, mai ales în această perioadă când spune la îndoială apartenența noastră de unii, apartenența la Uniunea Europeană, retragea și studiul Uniunea Europeană, ca atare, eu zic că trebuie să marcăm această zi, pentru că primăria municipiului Suceava a tras efectiv până acum 300 milioane de euro fonduri la Uniunea Europeană și avem pregătite alte proiecte depuse, deja de 500 milioane de euro.”

Spectacolul de 9 mai, Ziua Europei, va cuprinde muzică populară, muzică ușoară și un foc de artificii.

„Având în vedere faptul că și Republica Moldova, doresc să intre în Uniunea Europeană, vor fi invitați de onoare lăutarii de la Chișinău, care vor cânta la spectacol, plus alți artiști pe care îi vom lansa la vremea respectivă.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close