Victorii pentru Juniorii I de la CSU și LPS

CSU Suceava a mai făcut un pas spre turneul final al Campionatului Național de handbal pentru Juniori I, după ce a câștigat pe terenul celor de la CSM București cu 26-33. În Grupele Speranță, LPS Suceava a rămas lider, după 30-36 pe terenul formației CT Media București.

CSU Suceava continuă parcursul perfect în Campionatul Național de handball masculin pentru juniori 1. Echipa antrenată de Vasile Boca a mai făcut un pas spre turneul final, după o nouă victorie obținută în grupele valoare, 26-33, la pauză 14-15 pe terenul celor de la CSM București. CSU Suceava a mizat în capitală pe următorii jucătorii: Răzvan Rîpă, Ştefan Leonte, Adrian Mircea, Codrin Radu (7 goluri),
Bogdan Niculaie (5), Codrin Dascălu (5), Emanuel Şerban (4), Teodor Ilucă (4), Ionuț Păscuț (3), Florin Drăgoi-David (3), Alexandru Radu (1), Ianis Chiruț (1), Teodor Moșneagu, Alexandru Țivichi și Adrian Condrea.

Universitarii ocupă primul loc al clasamentului cu 14 puncte, fiind urmați de Dinamo București cu 10 puncte,
CSM București cu 9 puncte, CSM Constanța cu 5 puncte, LPS Vaslui cu 4 puncte și LPS Iași fără niciun punct. În Grupele Speranță, LPS Suceava a rămas pe primul loc cu maximum de puncte. Jucătorii antrenații de Răzvan Bernicu au câștigat pe terenul formației CT Media București cu scorul de 30 la 36, la pauză 13 la 17. Cu 12 goluri, Andrei Carvațchi a fost cel mai bun marcator al sucevenilor.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close