Bologa și Bruj continuă la CSU Suceava

Echipa de handbal CSU Suceava a început pregătirile pentru viitorul sezon competițional. Alexandru Bologa și Andrei Bruj, jucători de bază ai universitarilor în actuala ediție de campionat, și-au prelungit cu doi ani contractele cu gruparea suceveană.

CSU Suceava a anunțat că a prelungit cu 2 ani contractele lui Alexandru Bologa și Andrei Bruj. Originar din Sighișoara, Bologa are 27 de ani și a ajuns la Suceava în 2021. Pe parcursul carierei sale a mai jucat la Minaur Baia Mare, HC Dobrogea Sud Constanța, CSM Bacău și CSM Făgăraș.

„Voi mai fi în continuare aici încă pentru următorii 2 ani, sperăm să meargă la fel de bine ca și până acum. Îmi place proiectul echipei din Suceava, colegii, este un colectiv super fain să zic așa și tânăr și zic că vom avea o echipă de viitor.”

Andrei Bruj are 21 de ani, este din Bistrița și a venit la Suceava în 2022 de la CSM Constanța. CSU Suceava va juca sâmbătă de la ora 18:00 pe terenul celui de-a doua clasate în Liga Zimbrilor, CSM Constanța. Până la finalul sezonului, echipa antrenată de Bogdan Șoldănescu mai are programate alte 3 partide, acasă cu CSM București și CSM Focșani și în deplasare cu Minaur Baia Mare.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close