Urs din pădurile Sucevei, uimit de întâlnirea cu un silvicultor

Imagini impresionante surprinse în pădurile Direcției Silvice Suceava. Un urs care se plimba agale a fost uimit când a văzut un silvicultor, iar reacția sa a fost filmată și publicată în mediul online. Captarea unor astfel de imagini este extrem de periculoasă pentru persoanele care nu fac parte din personalul silvic. La modul general, recomandările pentru o întâlnire ocazională cu ursul sunt clare: să păstrezi calmul și să nu îl provoci. Evită să te apropii de el și încearcă să te retragi încet și fără a face zgomot. Este important să nu îl hrănești și să nu îl ataci, ci să îi oferi spațiu să se retragă în siguranță. Dacă te simți amenințat sau în pericol, poți să încerci să te ferești într-un loc ridicat sau să faci zgomot pentru a speria ursul.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close