Fii bine cu tine: Motivația și încrederea personală în era inteligenței artificiale

Cum inteligența artificială devine din ce în ce mai prezentă în viețile noastre, este important să explorăm cum ne influențează aceasta motivația și încrederea personală. În această eră a tehnologiei avansate, tema rubricii “Fii bine cu tine” se concentrează astăzi pe impactul motivației și încrederii personale în contextul inteligenței artificiale. Psihologul Mihaela Pavăl va explora modul în care putem menține un echilibru sănătos între utilizarea tehnologiei și cultivarea unei stări de bine interioare. Prin discuții și sfaturi practice, vom învăța cum să ne păstrăm motivația și încrederea personală într-o lume digitalizată.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close