Un nou drum de legătură între Ițcani și Burdujeni

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că primăria va construi un nou drum de legătură între cartierele Ițcani și Burdujeni. Strada va fi amenajată pe malul râului Suceava și va contribui la fluidizarea traficului rutier în oraș.

“Și vreau să vă anunț aici în premieră o nouă stradă în municipiul Suceava, o nouă legătură între cartierul Burdujeni și cartierul Ițcani, sau între cartierul Itscani și cartierul Burdujeni, mai exact pe malul râului Suceava, pe strada Alexandru Ghica, continuând cu strada Plăieșlui, pe strada Triajului și ieșind în fața zonei, în pieței En-Gross și ieșim la pasajul de cale ferată din Burdujeni. Această stradă se va face, se lucrează deja la proiectare, vom intra în consiliu local cu expropieri și să avem o nouă stradă, o nouă legătură între cartierul Itscani și Burdujeni, pentru a avea un trafic mai puțin aglomerat. Și în perioada următoare vom prezenta și alte soluții și alte proiecte ale noastre, prin care să dorim să avem un trafic rutier fără probleme în municipiu Suceava.”

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close