CSM Constanța – CSU Suceava: 35-26

CSU Suceava a pierdut meciul disputat sâmbătă pe terenul celor de la CSM Constanța cu scorul de 35-26. Cu trei etape înainte de finalul sezonului, echipa antrenată de Bogdan Șoldănescu ocupă locul 6 în Liga Națională de handbal masculin.

În etapa 23 a Ligii Naționale de Handball Masculin, CSU Suceava a jucat pe terenul ocupantei locului secund, CSM Constanța. Fără patru jucători de bază, este vorba despre Macaria, Bologa, Ștefan și Târzioru Suceveni au cedat în Dobrogea cu scorul de 35 la 26, la pauză 17 la 13. Cu șapte goluri, Bogdan Mănescu a fost cel mai bun marcator al universitarilor. Echipa antrenată de Bogdan Șoldănescu ocupa locul 6 în Liga Națională de Handball Masculin cu trei etape înainte de finalul sezonului.

„În primul rând ne-au lipsit patru titulari. E evident, când avem un lot mai subțire, am băgat niște copii. Cei care suntem mai experimentați, am încercat să ținem ritmul în momentul în care a picat, din punct de vedere fizic. Echipa s-a văzut și pe tabelă, a prins Elan Constanța. O echipă, din punctul meu de vedere, cu jucători individual foarte valoroși, bine puși în teren, cu relații de joc bine stabilite. Și e normal să se desprindă atunci când prind un adversar în cădere sau un adversar valoric inferior. Asta e meritul echipelor mari și îi felicit, din punctul meu de vedere, anul ăsta au avut un sezon, până acum, foarte bun și eu chiar cred că pot face o figură frumoasă în continuare. Nouă nu ne rămâne decât să jucăm următorul meci de acasă cu CSM București la victorie. Astăzi trebuie să recunoaștem că nici nu am prea crezut în victorie în condițiile în care am venit decimați. Dar, asta nu înseamnă că ne-am ferit. Eu zic că, din punct de vedere al atitudinii, a fost în mare măsură atitudinea corectă din partea noastră, dar realizările au lăsat de dorit. Pentru că, așa cum am spus, mă repet, adversarul a fost unul de calibru și e meritul lor că au respectat jocul și, pe final, deși s-au desprins, nu s-au relaxat și n-au făcut o românească de aia în care începi să joci la mișto. Ne-au respectat și eu sunt… Nu pot decât să le mulțumesc. Cred că au fost corecti până la capăt.”

„Au contat absențele din lotul nostru. S-a văzut după minutul 40 când ni s-a terminat gazul. Să te lupți cu o echipă ca și Constanța, cu jucătorii de valoare pe care îi au în componență și să poți ține un ritm susținut tot meciul, îți trebuie un lot numeros. Dar eu cred că băieții s-au ridicat la un nivel, au luptat atât cât am putut și cred că le-am dat o replică bună celor de la Constanța, chiar dacă tabela a luat-o un pic înainte, să zic așa, dar atât am putut astăzi. Trebuie să ne autoanalizăm ce am făcut bine, ce am făcut mai puțin bine și să ne pregătim pentru următorul meci.”

În etapa 23 s-au mai înregistrat următoarele rezultate. CSM București, Universitatea Cluj, 31 la 22. CSM Sighișoara HC Buzău, 31 la 22. CSM Constanța, CSU Suceava, 35 la 26. Potaisa Turda, Dinamo București, 35 la 35. CSM Focșani, Staua București, 24 la 28. CSM Vaslui, Politehnica Timișoara, 25 la 27. Și Minaur Baia Mare, CSM Bacău, 31 la 29. În etapa următoare, CSU Suceava va juca pe teren propriu cu CSM București.

Autor

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close