Știința Miroslava – Bucovina Rădăuți: 2-2

Bucovina Rădăuți a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat sâmbătă pe terenul Științei Miroslava. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Ovidiu Murariu s-a distanțat la patru puncte în fruntea play-off-ului Seriei I din Liga a 3-a de fotbal.

Bucovina Rădăuți s-a distanțat la 4 puncte în fruntea play-off-ului seriei 1-a Ligiei a 3-a după ce a remizat sâmbătă pe terenul Științei Miroslava. Scor 2-2. Condusă la jumătatea primei reprize prin golurile marcate de Danale și Asofiei, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a egalat situația până la pauză, prin reușitele semnate de Bejenar și Robert Ciobanu.

„Putem spune că suntem mulțumiți cu acest rezultat de egalitate, ținând cont că am și revenit după un 2-0, dar cum că odată s-a adeverit că 2-0 e cel mai periculos scor, pentru noi a fost bine. Am rămas pe locul întâi, era clar că astăzi vom întâlni o echipă care va dori victoria, avea nevoie foarte mult de aceste puncte, însă noi am reușit să, atât după ce am primit cele două goluri, să egalăm și repriza a doua să menținem acest rezultat de egalitate. Cu siguranță vor mai fi jocuri foarte disputate, iar cele două locuri, locul 1 și locul 2 va fi urmărit de toate competitoarele. Acum avem un exemplu, FC Bacău învingând pe CSM Bacău, s-a apropiat și ea la un număr de puncte. Mai sunt încă șase meciuri, deci orice se poate întâmpla.”

În celălalt meci, din a treia etapă a play-off-ului, FC Bacău a câștigat pe terenul concitadinei CSM Bacău, cu scorul de 0-0, în următoarea etapă, Bucovina Rădăuți va juca pe terenul celor de la FC Bacău, sâmbătă de la ora 17.

Autor

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close