Județul Suceava, 7 nominalizări la ”Destinația Anului”, ediția 2024

Județul Suceava este prezent cu nu mai puțin de 7 nominalizări la competiția națională ”Destinația Anului”, ediția 2024. Câștigătorii competiției vor fi anunțați pe 21 mai, în cadrul Galei Destinația Anului, care va avea loc la București, la Ateneul Român. Între timp, vă puteți vota preferatele pe platforma destinatiaanului.ro. Cum se votează și care sunt finalistele din Bucovina, în materialul următor:

Festivalul de Artă Medievală Ștefan cel Mare este nominalizat la destinația anului, ediția 2024, categoria Atracții Cultural-Educative,
în vreme ce la Orașe care ne inspiră apare Suceava, orașul Cetății de Scaun, pentru categoria Stațiuni Turistice, am intrat în competiție cu Gura Humorului, iar la Tărâmuri cu tradiție și istorie avem două finaliste, Câmpul Moldovenesc și Ținutul Mănăstirilor din Bucovina.

“Pentru regiuni eco-turistice suntem finaliști cu Țara Dornelor, sat de poveste, fiind categoria la care concurează Comuna Ciocănești.
Competiția are ca obiectiv premierea unor destinații turistice apreciate și recunoscute de călătorii pentru ceea ce au de oferit ca obiective, experiențe și servicii turistice, ducând la creșterea vizibilității acestora. Ne dorim să premiem acele locuri care reprezintă o inspirație pentru publicul larg și care au o viziune sustenabilă pe termen lung, declară Simona Constantinescu, președintele juriului. Destinația anului? Nu este doar cea mai cunoscută competiție pentru destinații turistice din România, e în același timp și o platformă de promovare cu zeci de milioane de vizualizări și o platformă de educare pentru managerii de destinație. Ambiția noastră este să ajutăm prin inspirație și promovarea exemplelor bune la creșterea brand-urilor turistice. Ale tuturor destinațiilor României a declarat Mihai Bârsan, inițiatorul competiției Destinația Anului.”

Câștigătorii competiției vor fi anunțați pe 21 mai, în cadrul galei Destinația Anului, care va avea loc la București, la Ateneul Român.
Anul acesta, în premieră, competiția s-a extins și în Republica Moldova, într-un parteneriat de promovare cu Oficiul Național al Turismului și Ministerul Culturii din Republica Moldova. Astfel, destinații din Republica Moldova concurează alături de destinațiile din România și pot câștiga oricare dintre categoriile competiției, dacă au punctajul cel mai mare. De asemenea, în cadrul galei se va acorda și premiul special Destinația Anului în Republica Moldova pentru destinația cu cel mai mare punctaj. Cum se votează? Intrați pe platforma destinațiaanului.ro slash destinații slash votează.

Votați cel puțin 3 categorii, mergeți la sfârșitul paginii și validați votul. Apoi, mai este de făcut un pas. Confirmați votul pe mail. Atenție! Pentru a finaliza votul, trebuie să validați adresa de e-mail. La ediția de anul trecut, Ținutul Mănăstirilor din Bucovina a obținut marele premiu Destinația Anului. 2023 în România, iar Țara Dornelor a fost aleasă Destinația Anului la categoria Comori Naturale.
La atracții cultural-educative, Cetatea de Scaun a Sucevei s-a clasat atunci pe locul 3.

Autor

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close