Juniorii 1 de la CSU și LPS încep turneele finale

Echipele de handbal Juniori 1 de la CSU Suceava și LPS Suceava vor debuta miercuri la turneele finale ale Campionatelor Naționale. CSU Suceava va participa la categoria Valoare, iar LPS Suceava la Speranțe.

CSU Suceava este favorită la câștigarea titlului de campioană națională de Juniori 1. La turneul final, categoria valoare, care va avea loc la Mioveni în perioada 17-21 aprilie, echipa antrenată de Vasile Boca și Ioan Tcaciuc a fost repartizată în grupa 2, împreună cu Viitorul Pitești, S.C.M. Poli Timișoara și CSM Ploiești. Universitarii vor juca miercuri de la ora 16.30 cu CSM Ploiești, joi de la ora 18.30 cu Viitorul Pitești și vineri de la ora 18.30 cu SCM Poli Timișoara.

„Ca și în anii trecuți sperăm la titlu, e un obiectiv pe care îl avem în fiecare an, ni-l propunem și sperăm să reușim acest obiectiv, să luăm titlul de campioni naționali. Părerea mea e că suntem favoriți pentru titlul de campioană, dar mergem acolo să tratăm fiecare adversar cu respect. Consider că trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptării, și să dovedim că într-adevăr suntem cei mai buni. Mergem să câștigăm titlul, ăsta este obiectivul nostru și pentru asta ne-am antrenat cam tot anul.”

“Urmează cea mai grea perioadă din tot sezonul, ne așteaptă un turneu final extrem de greu, în care vom întâlni cele mai bune echipe din România, dar până la urmă, dacă vrem să ne bucurăm cu adevărat de tot ceea ce facem și vrem să ne evaluăm într-un mod corect munca, doar comparându-ne cu cei mai buni putem face lucrul ăsta și așteptăm cu nerăbdare, meciurile împotriva unor adversari de calibru.”

În aceeași perioadă, juniorii 1 de la LPS Suceava vor participa la turneul final categoria Speranțe, competiție care se va desfășura la București. În faza grupelor, echipa antrenată de Răzvan Bernicu va juca miercuri de la ora 9.30 cu CSM Focșani, joi de la ora 11.30 cu Unirea Sânnicolau Mare și vineri de la ora 11.30 cu CSM Bacău.

Autor

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close