Sistem de parcare nou la Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava

Parcarea la Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava a devenit mai accesibilă și mai ușor de utilizat pentru pasageri. Cu noul sistem inteligent de parcare introdus recent, există mai multe opțiuni de plată, dar și mai multe locuri de parcare disponibile. Detalii, în materialul următor:

Două automate de plată sunt deja amplasate la intrarea în parcare, iar un alt treilea va fi instalat în curând în exteriorul terminalului plecării.

Accesul în parcare se face în mod automat, camerele video montate la bariere citând numărul de matriculare și permitând accesul în parcare.
În acest caz, la ieșire, plata se poate efectua introducând numărul de în matriculare la automatele de plată. Totuși, cine dorește, poate apăsa butonul în vederea obținerea tichetului și apoi se efectueze plata prin scanarea acestuia la automat, ca și până în prezent. Plata poate fi efectuată atât în numerar cât și cu cardul bancar.

De asemenea, există opțiunea de a plăti online prin intermediul aplicației park.citysoft.ro. Plata poate fi efectuată direct din mașină folosind aplicația sau scanând codul QR sub condiția părăsirii parcării în maximum 30 de minute de la efectuarea plății. Aplicația este accesibilă tuturor. Este disponibilă în mai multe limbi, română, engleză, ucraineană și italiană.

Indiferent de modalitatea de plată aleasă, pasagerii vor primi bonuri fiscale. În scurt timp vor fi montate panouri care vor afișa locurile disponibile, iar capacitatea parcării va crește de la 250 la 300 de locuri.

Autor

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close