Juniorii 1 au debutat cu victorii la turneele finale

CSU Suceava și LPS Suceava au debutat cu victorii la turneele finale de handbal pentru Juniori 1. La categoria Valoare, CSU Suceava a învins CSM Ploiești cu scorul de 47-28, iar la Speranțe LPS Suceava a trecut de CSM Focșani cu 38-16.

Echipele de handball juniori 1 de la CSU Suceava și LPS Suceava participă în această săptămână la turneele finale ale campionatelor naționale valoare și, respectiv, speranțe. CSU Suceava a început în forță competiția de la Mioveni. În primul meci din faza grupelor, echipa antrenată de Vasile Boca și Ioan Tăcaciuc a învins CSM Ploiești cu scorul de 47 la 28, la pauză 23 la 16.

Coordonatorul Bogdan Niculae a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei Suceveni în această partidă. În faza grupelor, universitarii vor mai întâlni viitorul Pitești și SCM Politehnica Timișoara. La categoria speranțe, LPS Suceava a debutat cu o victorie. Echipa antrenată de Răzvan Bernicu a învins CSM Focșani cu 38 la 16, la pauză 22 la 7. Cu 10 goluri, Gheorghe Rusu a fost cel mai bun marcator al formației Sucevene. În continuarea competiției care se desfășoară la București, LPS Suceava va mai înfrunta Unirea Sânicolaul Mare și CSM Bacău.
Sâmbătă se vor disputa semifinalele, iar duminică finala mică și finala mare.

Autor

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close