Suceava: furnizarea căldurii a fost reluată

După aproape 10 zile de absență, căldura a revenit în caloriferele sucevenilor cu apartamente în sistem centralizat. Thermonet a reluat furnizarea căldurii în municipiul Suceava, luând această decizie în contextul unei răciri semnificative a temperaturilor exterioare.

Directorul Termonet Suceava Mugur Corlățan a subliniat eforturile companiei de a menține confortul termic al locuințelor chiar și în condiții dificile. Datorită interesului constant asupra calității serviciilor oferite de Termonet și a evoluției prognozei ulterioare care prevedea o scădere bruscă a temperaturilor exterioare, societatea noastră a menținut pompajul la sursă cu eforturi financiare suplimentare, tocmai pentru a fi pregătiți în a asigura căldura în casele sucevenilor, a transmis Corlățan.

Astfel, începând din seara zilei de 16 aprilie 2024, a fost reactivată furnizarea agentului termic pentru încălzire, iar consumatorii au putut reveni la confortul căldurii în casele lor. Pentru orice probleme sau disfuncționalități, cei afectați sunt încurajați să contacteze dispeceratul Termonet pentru intervenții prompte și eficiente. Numărul de telefon pentru astfel de sesizări este 0230 520 924. Furnizarea căldurii în sistem centralizat fusese întreruptă în municipiul Suceava pe 8 aprilie.

Autor

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close