Mihăiță Negură și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar

Mihăiță Negură și-a înregistrat candidatura pentru a obține un nou mandat de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc. Într-un anunțat publicat pe contul său de Facebook, alesul local a transmis că vrea să continue proiectele începute. În orașul de la poalele Rarăului sunt în curs de implementare 29 de proiecte în valoare de aproximativ 100 de milioane de euro.

Însoțit de echipa liberală de candidați la Consiliul Local, Mihăiță Negură și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Ulterior a publicat pe contul său de Facebook un mesaj în care a arătat că vrea să continue proiectele pe care le-a început. Primarul susține că în orașul de la poalele Rarăului sunt în curs de implementare proiecte în valoare de 100 de milioane de euro.
”Cu 29 de proiecte în curs de implementare finanțate prin PNRR, POR, POIM, programul Anghel Saligny, Compania Națională de Investiții, am demonstrat că împreună putem transforma viziunea noastră în realitate. Aceste proiecte în valoare de aproximativ 100 de milioane de euro sunt importante pentru infrastructura, educația și sănătatea orașului nostru. Candidatura mea este o continuare a angajamentului meu față de voi, locuitorii acestui oraș minunat”, a transmis Mihăiță Negură!

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close