Traseul noului drum dintre cartierele Ițcani și Burdujeni

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a prezentat traseul noului drum, care va asigura legătura între cartierele Burdujeni și Ițcani. Procedurile de expropriere și de construcție vor fi demarate, după aprobarea proiectului în ședința Consiliului Local de joi, 25 aprilie.

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat amenajarea unui nou drum de legătură între cartierele Burdujeni și Ițcani.
El a prezentat traseul șoselei și a precizat că proiectul va demara după ce va fi aprobat în ședința Consiliului Local de Joi, 25 aprilie.

Lucian Harșovschi- Viceprimarul municipiului Suceava
“O nouă legătură rutieră între cartierul Ițcani și cartierul Burdujeni. Suntem preocupați de fluidizarea traficului rutier și de aceea venim cu această propunere la care deja lucrăm și vom intra în ședința de Consiliul Local. Mai exact vorbim despre legătură și o construcție nouă între strada Alexandru Ghica din cartierul Ițcani, continuând cu strada Plaiului, apoi cu strada Triajului și ajungând în Burdujeni la pasarela de la calea ferată. Acest lucru va reduce traficul rutier și va face legătură între cei două cartiere, pentru că în momentul de față se circulă fie doar pe Gheorghe Doja, fie doar ocolind pe strada Traian Vuia. Vom face această stradă în așa fel încât traficul din zonă să fie mai puțin aglomerat și bineînțeles venim și cu alte propuneri în perioada următoare. Această propunere intră deja în ședința de Consiliul Local de săptămâna aceasta și o vom aproba și vom demara procedurile de expropriere.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close