Rădăuți: 21 de elevi calificați la faza națională a olimpiadelor școlare

Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți își confirmă renumele de instituție de ”tradiție în performanță și excelență în educație„ prin calificarea a 21 de elevi la faza națională a olimpiadelor școlare. Printre discipline se numără: limba și literatura română, matematică, informatică, dar și limbi străine precum limba engleză, germană și neogreacă.

În anul școlar 2023-2024, Colegiul Național Eudoxiu Hurmuzachi continuă să-și onoreze deviza de tradiție în performanță și excelență în educație printr-un bilanț remarcabil. 21 de elevi calificați pentru etapa națională a olimpiadelor școlare.

Elevii calificați la Lotul Olimpic Național de la Colegiul Național Eudoxiu Hurmuzachi acoperă 13 discipline de studiu care reflectă aproape toate domeniile prevăzute în planurile cadru. Această diversitate subliniează importanța acordată de către elevi și profesori învățării tuturor științelor în cadrul colegiului.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Dalia Ionesi

    Dalia-Ștefania Ionesi a avut primul contact cu lumea televiziunii în anul 2018 prin participarea la o emisiune difuzată pe un post național. În anul 2023 a absolvit Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării în cadrul Universității "Ștefan cel Mare" Suceava, iar în același an a început studiile masterale în Comunicare, Media și Industrii Creative la aceeași universitate. După 5 ani a revenit în televiziune, ca de redactor la Intermedia, datorită responsabilității, spiritului de competitivitate și aspirațiilor de a contribui la un peisaj media divers.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close