Perijoc, în semifinalele Campionatului European

Suceveanca Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în semifinalele Campionatului European de Box. În sferturile competiției de la Belgrad, pugilista din Zamostea a învins reprezentanta Italiei prin decizie unanimă.

Sucevenca Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în semifinalele Campionatului European de la Belgrad la categoria 54 de kg. În sferturi, sportiva originară din Zamostea a învins-o pe Olena Savchuk, reprezentanta Italiei prin decizie unanimă.

Calificată la Jocurile Olimpice de la Paris, Lăcrămioara Perijoc va lupta pentru un loc în marea finală cu irlandeza Fay Niamh. România participă cu o delegație de 11 pugiliști, 5 la masculin și 6 la feminin, la ediția 2024 a Campionatelor Europene de Box pentru seniori de la Belgrad, care se desfășoară în perioada 18-28 aprilie.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close