Perijoc s-a calificat în finala Campionatului European

Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Campionatului European de box de la Belgrad. Pugilista suceveană va lupta pentru medalia de aur cu reprezentanta gazdelor, Sara Cirkovic, principala favorită a categoriei 54 kilograme.

Lăcrămioara Perijoc s-a calificat joi în finala categoriei 54 de kg a Campionatelor Europene de box de la Belgrad. Pugilista suceveană a învins-o în semifinale cu decizie unanimă pe irlandeza Niamh Fay. Sâmbătă, în finală, sportiva legitimată la clubul Steaua București o va înfrunta pe reprezentanta Serbiei, Sara Cirkovic, principala favorită a categoriei. ”Felicitări Lăcrămioara, succes în finală! Felicitări antrenorilor Mihaela și Adrian Lăcătuș” au transmis oficialii de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român după performanța sucevencei.

Calificată la Jocurile Olimpice de la Paris, Lăcrămioara Perijoc a dispus în optimi la puncte 5-0 de turcoaica Hatice Akbaș. A urmat victoria din sferturi în vața italienei Olenei Savchuk, tot cu decizie unanimă. Sportiva din Zamostea are în palmares un titlu de campioană europeană obținut în 2019 și unul de vicecampioană mondială în 2022. Iar la Jocurile Europene 2023 a fost medaliată cu argint.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close