Ezekiel Belțic și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului Salcea

Ezekiel Belțic și-a oficializat, vineri, pe 16 aprilie, candidatura pentru funcția de primar al orașului Salcea, exprimându-și dorința fermă de a continua procesul de dezvoltare a comunității locale. În viziunea sa, orașul are nevoie de un lider implicat și dedicat, capabil să răspundă nevoilor și aspirațiilor locuitorilor săi. Cu un mandat deja în spate, el își propune să continue proiectele începute și să concretizeze noi inițiative care să aducă beneficii comunității.

Ezekiel Belțic a subliniat importanța unei echipe tinere și dinamice în realizarea obiectivelor propuse, evidențiind că aceasta va constitui un partener de încredere în demersul său pentru bunăstarea orașului.

Ezekiel Belțic
„Vreau să mulțumesc tuturor. Fără de Dumnezeu și fără ajutorul și susținerea dumneavoastră, nu am fi reușit să facem atât de frumoase lucruri pentru orașul Salcea. Și înainte de a prezenta câteva din proiectele pe care le-am desfășurat în perioada aceasta, aș dori să îmi cer iertare în nume personal, precum și în numele echipei, pentru toți cei care din neatenție v-am întristat, v-am supărat sau nu ne-am ridicat la așteptările dumneavoastră. Vă garantăm că lucrul acesta nu a fost făcut intenționat, ci dacă considerați că am greșit cu ceva,
dacă am putea face ceva mai mult pentru dumneavoastră, vă rugăm să apelați, la fiecare dintre noi.”

Prin depunerea candidaturii sale, Ezekiel Belțic evidențiază determinarea și angajamentul său față de orașul Salcea și locuitorii săi, pledând pentru o administrare eficientă și transparentă, orientată către nevoile reale ale cetățenilor.

Ezekiel Belțic
„Vă asigur că vom fi alături de dumneavoastră și în continuare, urmând ca în zilele următoare, fiecare dintre dumneavoastră, să primiți pliante cu realizările noastre pe diferite domenii de activitate. V-am asigurat transparență, vă vom informa tot ceea ce am făcut și totodată ceea ce ne dorim să facem în mandatul 2024-2028. Că faptul că dumneavoastră veți conștientiza, apelul pe care îl fac la dumneavoastră este următorul. Am nevoie de sprijinul dumneavoastră pe data de 9 iunie să mă votați la funcția de primar a orașului Salcea și totodată să votați echipa mea de consilieri locali astfel încât toate proiectele care le-am inițiat până la data prezentă și proiectele care le vom iniția în mandatul viitor să poată avea o continuitate.”

Pe lista lui Ezekiel Belțic se află 21 de candidați, ținta sa fiind să fie obținute 17 mandate de consilieri locali. Deja campion la capitolul finanțării atrase, Ezekiel Belțic a transmis că nu va renunța la nicio finanțare existentă pentru dezvoltarea orașului Salcea.
Echipa de consilieri este extrem de importantă, întrucât în zadar aș fi vrut să realizez aceste proiecte necesare pentru comunitate prin fonduri nerambursabile, dacă nu aveam majoritate în Consiliul Local. Vă garantez că mă implic în atragerea de fonduri nerambursabile și prin intermediul altor instituții sau în diferite parteneriate de asociere în beneficiul locuitorilor orașului Salcea.

“Alături cu Dumnezeu vom dezvolta împreună orașul Salcea la standarde europene și prin finanțări nerambursabile, a conchis primarul orașului Salcea, Ezekiel Belțic.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close