Perijoc, argint la Campionatul European

Suceveanca Lăcrimioara Perijoc a reușit o nouă performanță internațională. Pugilista din Zamostea a câștigat titlul de vicecampioană europeană la categoria 54 de kilograme.

Suceveanca Lăcrimioara Perijoc a câștigat titlul de vicecampioană europeană la categoria 54 de kg. În finala campionatelor europene care s-au desfășurat la Belgrad, în Serbia, sportiva antrenată de Mihaela și Adrian Lăcătuș la clubul Steaua București a cedat la puncte în fața reprezentantei gazdelor și principala favorită a categoriei, Sara Cirkovic. Pugilista originară din Zamostea s-a calificat în finală după ce a trecut de Hatice Akbaș, din Turcia, Olena Savchuk, din Italia, și Niamh Fay, din Irlanda.

Lăcrimioara Perijoc este calificată la Jocurile Olimpice de la Paris și mai are în palmares un aur european în 2019, un argint mondial în 2022 și un argint la Jocurile Europene din 2023.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close