Ștefan Lupu, campion național la volei

Fălticeneanul Ștefan Lupu a devenit campion al României la volei cu Corona Brașov. Este pentru prima dată în istoria voleiului românesc când o nou-promovată reușește să câștige titlul național. În finală brașovenii au învins Arcada Galați, campioana din ultimii cinci ani.

Pentru prima dată în istoria voleiului românesc, o nou-promovată a câștigat titlul național. Corona Brașov s-a impus cu 3 la 1 la general în finala cu campioana din ultimii 5 ani, Arcada Galați.

Brașovenii au câștigat meciul al patrulea cu 3 la 1, iar fălticeneanul Ștefan Lupu a fost al doilea marcator al Coronei, cu 10 puncte.
În vârstă de 29 de ani, Lupu a ajuns la Brașov la începutul sezonului, după 4 sezoane petrecute la SCM Craiova. Descoperit și crescut la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni, jucătorul care evoluează pe postul de centru a acumulat experiență competițională la CSM Suceava, după care a mai fost legitimat la VCM LPS Piatra Neamț și la Știința Explorări Baia Mare. În perioada următoare, Ștefan Lupu va participa cu echipa națională a României la un stagiu centralizat de pregătire pentru Golden League 2024. Tricolorii sunt în grupă cu Azerbaidjan, Ucraina, Croația, Portugalia, Finlanda și Cehia.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close