Ziua Europei cu artiști de top și artificii la Suceava

Cu ocazia Zilei Europei, pe 9 mai, Primăria Sucevei organizează în centrul orașului un eveniment special care va cuprinde un spectacol ce se va încheia cu un impresionant foc de artificii. ”suntem cei mai nimeriți să sărbătorim Ziua Europei”, a transmis Ion Lungu.

Ion Lungu- primar Suceava
„Suntem pentru Europa, suntem pro-europeni și este un mesaj împotriva celor care, mă rog, ne duc în altă țintă, a extremismului.
Ca atare vom avea un spectacol pe data de 9 mai, Ziua Europei, vor cânta Loredana Groza, Elena Gheorghe, Iuliana Beregoi și Edward Sanda.
De asemenea, în concert extraordinar va fi orchestra Lăutarii de la Chisinau, o chestie sentimentală aici, având în vedere faptul că și Uniunea Europeană, sau Moldova dorește să intre în Uniunea Europeană, cred că este corect să invităm și pe cei din Moldova să cânte la acest eveniment, Ziua Europei.”

Programul începe de la ora 16 cu prestații ale unor interpreți locali de muzică ușoară și populară, urmate de apariția pe scenă a lui Nicolae Botgros și a orchestrei. Lăutarii din Chisinau, programată pentru ora 17. Seara va continua cu recitalurile artistice ale Iulianei Beregoi, de la ora 19, lui Eduard Sanda, de la ora 20, Elena Gheorghe, de la ora 21 și Loredanei Groza, de la ora 22. Finalul serii va fi marcat de un magnific spectacol pirotehnic, programat pentru ora 23.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close