CFR Călători: Trenuri suplimentare, în minivacanța de 1 Mai și de Paști

Cu ocazia minivacanței de 1 Mai și Paște, CFR Călători va asigura un program special de transport pentru a facilita deplasarea pasagerilor către destinațiile de vacanță, inclusiv în Suceava și zonele învecinate. În această perioadă, vor fi disponibile mai multe legături către Constanța și stațiunile de pe litoral, cu trenuri directe din diverse orașe, precum București Nord, Iași, Suceava și altele.

De asemenea, călătorii din alte regiuni vor beneficia de conexiuni rapide din capitală către aceste destinații, datorită mersului cadențat de trenuri. Pentru a asigura călătoriile în condiții optime, CFR Călători a transmis că va monitoriza atent traficul de pasageri și va suplimenta trenurile către destinațiile cele mai solicitate. În zilele cu trafic crescut din această mini-vacanță, CFR Călători pune la dispoziția publicului călător capacitatea maximă de transport tehnic disponibilă pentru asigurarea deplasării către zonele de interes aflate pe teritoriul țării. Se va monitoriza atent traficul de pasageri și, în funcție de evoluția și dinamica cererii de călătorie,
compania va suplimenta operativi cu vagoane, trenurile care circulă spre sau din spre cele mai solicitate destinații în limita parcului de material rulant tehnic disponibil. Se arată într-un comunicat CFR Călători.

Pentru o călătorie fără griji, pasagerii sunt încurajati să își achiziționeze biletele cu anticipație, beneficiind astfel de reduceri și avantaje speciale. Recomandarea este de a folosi canalele de vânzare disponibile, inclusiv online, din aplicația mobilă. Le lăsau direct de la automatele și casele de bilete din stații. Elevii pot călători gratuit, iar studenții beneficiază de reduceri semnificative conform legislației în vigoare.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close