Municipiul Suceava: s-a deschis sezonul trotinetelor electrice

Suceava EcoRide revine în forță, oferind posibilitatea locuitorilor și vizitatorilor din municipiu să se bucure de o alternativă eco-friendly pentru deplasare. Din 1 mai, programul Suceava EcoRide își reia activitatea, cu 15 locații din oraș, de unde poate fi închiriată una dintre cele 50 de trotinete disponibile.

Tariful rămâne accesibil cu doar 50 de bani pentru pornire și 40 de bani pe minut. Dacă parcați trotineta în stand, beneficiați de o reducere la tarif, plătind doar 30 de bani pe minut.

Lucian Harsovschi- viceprimar Suceava
„Fac un apel la Suceveni să le folosească așa cum trebuie aceste trotinete și, bineînțeles, atunci când sunt participați în trafic, să respecte regulile codului rutier. Acest serviciu și în acest an va funcționa în parteneriat cu cei de la TPL Suceava,
pentru că acest serviciu a fost încredințat lor și vom avea un sistem de transport atât cu autobuze cât și cu închiriere de trotinete
și, bineînțeles, intenționăm în perioada următoare cu închiriere biciclete pe raza municipiului Suceava. Întâi mai e frumos afară, vă invit pe toți să folosiți serviciu de închiriere trotinete Suceava EcoRide.”

Banii neutilizați din portofelul electronic se raportează. Pentru sezonul acesta a mai transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close