Opt universitari, la loturile de juniori și cadeți

CSU Suceava are opt reprezentanți la acțiunile din această perioadă ale loturilor naționale de handbal ale României. La echipa de juniori sunt prezenți antrenorul Vasile Boca și jucătorii Răzvan Rîpă, Teodor Ilucă, Codrin Dascălu, Andrei Rață, Emanuel Șerban și Eduard Rusu, iar la Naționala de cadeți au fost convocați Adrian Mircea și Ianis Chiruț.

CSU Suceava are șapte reprezentanți la lotul național de juniori al României pentru stagiul de pregătire centralizată, care se desfășoară în perioada 30 aprilie – 5 mai la Plopeni, în Prahova.

Este vorba despre selecționerul Vasile Boca, portarul Răzvan Rîpă, extrema stânga Teodor Ilucă, interul stânga Codrin Dascălu, centrul Andrei Rață, pivotul Emanuel Șerban și extrema dreapta Eduard Rusu. Cantonamentul va fi succedat de Jocurile Mediteraneene programate în perioada 5-12 mai la Ankara, în Turcia. Această acțiune face parte din programul de pregătire pentru Campionatul European U18, care va avea loc în luni august la Podgorița, în Muntenegru ”Tricolorii” vor juca în grupa E împreună cu Spania, Portugalia și Austria. Alți doi jucători de la CSU Suceava sunt prezenți la echipa națională de cadeți ai României, care efectuează un stagiu de pregătire centralizată la Sighișoara. Este vorba despre portarul Adrian Mircea și centrul Ianis Chiruț.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close