Accident rutier sau răzbunare?

Ancheta în cazul accidentului mortal produs pe drumul județean dintre Moara și Frumoasa a luat o turnură neașteptată. Polițiștii și procurorii iau în calcul și varianta unei răzbunări din partea șoferului în vârstă de 21 de ani, care, înainte de producerea evenimentului rutier, s-ar fi certat cu victima și ar fi încercat să o atace cu un topor. Oamenii legii au făcut percheziții în casa și în mașina celui care a provocat tragedia. Tânărul a fost reținut în arestul Inspectoratului de Poliție Suceava pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Atenție, urmează informații și imagini care vă pot afecta emoțional!

După 14 ore de la producerea accidentului rutier pe drumul județean dintre Moara și Frumoasa soldat cu moartea unui tânăr de 25 de ani, polițiștii au făcut percheziții în casa și în mașina șoferului care a provocat tragedia. Potrivit unor surse neoficiale, parbrizul autoturismului era spart, iar în interiorul mașinii a fost găsit un topor. Conducătorul auto a fost reținut în arestul Inspectoratului de Poliție Suceava pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unei mașini sub influența alcoolului și fugă de la locul accidentului.

Prietenii victimei au aprins lumânări în apropierea locului tragediei. Ei le-au spus polițiștilor că acesta nu a fost un simplu accident, ci o răzbunare din partea șoferului, care înainte de producerea evenimentului rutier s-ar fi certat cu victima după ce ar fi urmărit împreună un meci de fotbal în casa conducătorului auto.

Șoferul implicat în accident neagă cu vehemență că ar fi avut o legătură cu victima înainte de producerea accidentului rutier. Polițiștii vor lămuri aceste aspecte în urma audierii marturilor și prin examinarea informațiilor de pe telefonul conducătorului auto. Vă amintim că tragedia s-a produs în dimineața zilei de 1 mai, momentul în care șoferul a dat cu mașina peste tânărul de 25 de ani a fost surprins de o cameră de supraveghere. Autorul a fugit de la locul faptei și a fost găsit de polițiști câteva ore mai târziu, baricadat în propria locuință. Conducătorul auto a fost convins de un avocat să se predea. Pe tot parcursul anchetei, șoferul a declarat că nu și-a dat seama că a produs un accident. El a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a ieșit negativ.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close