Scaun de nașteri, donat de EGGER Romania la Spitalul Clinic Județean Suceava

La nivel internațional, există o tendință în creștere în rândul femeilor de a se întoarce către nașterea în poziții naturale și mai puțin intervenționiste, inclusiv în poziții verticale sau semiverticale. Folosirea scaunului de naștere gravitatională este esențială, în aceste cazuri, doar că echipamente de acest tip se găsesc foarte rar sau deloc în maternități. Spitalul Clinic Județean Suceava deține, din primăvara acestui an, un astfel de scaun de nașteri, datorită unei donații consistentă din partea Egger România.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close