Rădăuțenii primesc vizita Miroslavei

După trei meciuri consecutive în deplasare, divizionara a treia la fotbal Bucovina Rădăuți revine în fața propriilor suporteri. Echipa antrenată de Ovidiu Murariu va întâlni Știința Miroslava, vineri, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din Rădăuți.

Etapa a 6-a din play-off-ul seriei I a Ligii a 3-a la fotbal programează primul meci acasă pentru Bucovina Rădăuți după o lună de pauză.
Echipa antrenată de Ovidiu Murariu va întâlni Știința Miroslava vineri de la ora 18:00 pe Stadionul Municipal din Rădăuți. În precedentele trei etape, Bucovina a jucat în deplasare reușind trei remize, 2-2 cu Știința Miroslava, 0-0 cu FC Bacău și 1-1 cu CSM Bacău.

Cu trei jocuri rămase de disputat în play-off, rădăuțenii sunt pe primul loc cu 39 de puncte. Urmați de CSM Bacău cu 35 de puncte, Știința Miroslava cu 33 de puncte și FC Bacău cu 30 de puncte. La ultima vizită la Rădăuți, ieșenii au câștigat cu 0-2 într-un meci disputat pe 26 august 2023. În cealaltă partidă, programată în etapa a 6-a, FC Bacău va juca pe teren propriu cu CSM Bacău. Până la finalul play-off-ului, Bucovina Rădăuți va mai juca acasă cu FC Bacău miercuri 7 mai și cu CSM Bacău sâmbătă 10 mai și în deplasare cu Știința Miroslava sâmbătă, 18 mai.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close