Primăria vrea să deschidă Ștrandul Ițcani de la 15 mai

Primăria Suceava se pregătește să deschidă ștrandul de la Ițcani începând cu data de 15 mai, iar tarifele variază între 6 și 23 de lei. Primarul Ion Lungu a declarat că deschiderea timpurie a ștrandului, înainte de 1 iunie, se datorează absenței acestuia în anii anteriori.

Ion Lungu- primarul Sucevei
„Dacă nu am avut ștrand atâția ani de zile, să-l deschidem mai repede. El, de regulă, se deschide la 1 iunie aceste ștranduri. Am zis să-l deschidem la 15 mai, în ideea că va fi cald afară. Vom vedea, ne vom replia, dar măsura în care vor fi temperaturile, ca în zilele trecute, îl vom deschide pe data de 15 mai.”

De când va fi deschis, tarifele vor fi ușor mai mari decât anul trecut, dar asta din cauza actualizării cu rata inflației. Copiii între 5 și 14 ani vor avea de plătit 6 lei, elevii peste 14 ani și pensionarii 11 lei, adulții 23 de lei și persoanele cu dizabilități vor avea accesul gratuit.

Ion Lungu- primarul Sucevei
„Eu spun lipsit de modestie că avem unul din cele mai moderne ștranduri în aer liber din țară, care aparține de municipiu. Sigur că lucrul cel mai important este faptul că este cu apă încălzită. Avem, așa cum să știi, bazin pentru adulți, pentru copii, cu apă sărată și am avut foarte multă căutare și apreciere anul trecut și sper să fie și anul acesta la fel.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close